Dakgoot reiniging

UwDakgootSchoon.nl is gespecialiseerd in het professioneel reinigen van dakgoten voor particulieren. Wij reinigen uw dakgoten professioneel.

Professionele reiniging

Professionele dakgootreiniging voorkomt grote schade en problemen aan uw woning. Door het niet jaarlijks onderhouden en schoonmaken van uw goten kan er namelijk snel lekkage ontstaan waardoor vocht in uw huis terecht kan komen.

Risico van vocht in of aan uw woning:

  • Vocht dat in uw woning terechtkomt of langs de muren stroomt zorgt voor schade aan stenen, kozijnen en dakkapellen. 
  • Het doorgelekte vocht zorgt voor schade aan binnenmuren en kozijnen maar ook vloeren, stoffen en meubels kunnen hieronder lijden. 
  • Vocht trekt ongedierte aan, dit is natuurlijk zeer vervelend maar kan ook ziektes met zich meebrengen. 

Het professioneel laten reinigen van uw dakgoten kost u maar een paar tientjes per jaar maar kan u duizenden euro’s besparen. Daarnaast hoeft u zelf niet meer gevaarlijk te balanceren op ladders of trapjes.

Heeft u een overkapping of uitbouw?

Hierdoor kan het bijna onmogelijk zijn om bij de dakgoot te komen, bij UwDakgootSchoon.nl is dat geen probleem! Wij beschikken namelijk over een speciale stofzuiger waardoor het mogelijk wordt gemaakt om op de lastige plekken te reinigen tot wel 12 meter bereik. Deze heeft een extra lange steel en beschikt over een camera zodat onze monteur vanaf beneden goed kan zien of alles uit de dakgoot is gereinigd.

Niet goed onderhouden dakgoten vergroten het risico op lekkage en daaruit voortkomende schade zoals rottende kozijnen of verkleuring van uw muren door vocht. Doordat UwDakgootSchoon.nl werkt met jaarlijkse abonnementen bent u er altijd zeker van dat u niet voor nare verrassingen komt te staan. U betaalt een vooraf vastgesteld tarief waar alle kosten zoals; reinigen van goten, het doorsteken van regenpijpen en het nakijken op lekkages in zijn verrekend. U wordt er op tijd aan herinnerd wanneer uw goten weer schoongemaakt moeten worden.  De frequentie is naar eigen wens te wijzigen, wilt u bijvoorbeeld na het ontvangen van onze jaarlijkse afspraak brief de reiniging een jaar overslaan dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij kunnen dit voor u aanpassen zult u het jaar daarop weer benaderd worden voor een nieuwe afspraak.

Door de regelmatige onderhoud uit te besteden aan UwDakgootSchoon.nl voorkomt u lekkage en schade door verstopte goten en verlengt u de levensduur van uw dakgoten.

Kleine lekkages die binnen 20 minuten gerepareerd kunnen worden repareren wij kosteloos. Uiteraard geven wij een vol jaar garantie op al onze werkzaamheden.

U betaalt altijd achteraf ná de reiniging

Voordelen van dakgoot reiniging op een rij

Nooit meer zelf op die gevaarlijke ladder.

Handmatige reiniging.

Professioneel apparatuur.

Een jaar garantie op de reiniging.

Regenpijpen van binnen doorgestoken. Inclusief reparatie van kleine dakgoot lekkages (die binnen 20 minuten verholpen kunnen worden).

Bewijs van onderhoud voor uw verzekering.

Vaste tarieven.

Inspectie van schade aan uw goten.

Automatische herinnering voor reiniging.

Abonnement na 1ste jaar maandelijks opzegbaar.

Minder schade aan uw woning.

Minder last van ongedierte.

Betaling achteraf.

Automatische jaarlijkse herinnering voor reiniging.

Geen verrassingen en hoge kosten achteraf door achterstallig onderhoud.

Abonnement na het 1e jaar maandelijks opzegbaar.

Vaste tarieven en betaling achteraf.

Meer informatie? Bel 088 77 07 950