Zonnepanelen reinigen

Waarom worden zonnepanelen vies?

Zonnepanelen zijn standaard voorzien van een vuilafstotende laag waardoor het meeste vuil er af spoelt bij een goede regenbui. Toch loopt na verloop van tijd het zonnepaneel vol met vuil en stof waardoor de opbrengst van uw zonnepaneel significant omlaag kan gaan. Ook vogelpoep is een bekende vervuiler van zonnepanelen, maar denk bijvoorbeeld ook maar eens aan roetdeeltjes van een houtkachel bij u zelf of de buren of fijnstof aanslag wanneer u dicht bij een snelweg woont.

Wanneer één zonnepaneel bevuild is door vogelpoep of aanslag, dan zal het de prestaties van de andere panelen verminderen. Door regelmatig te reinigen en het vuil te verwijderen, voorkomt u dat u rendement verliest op uw panelen.

Het is natuurlijk mogelijk om zelf het dak op te gaan om uw zonnepanelen te reinigen, echter de meeste zonnepanelen liggen in een dergelijke hellingshoek op het dak waardoor dat niet een simpele klus is en zeker niet zonder gevaar.
Daarnaast is het heel makkelijk om schade aan te brengen aan het zonnepaneel door een verkeerde borstel of het gebruik van schoonmaakmiddelen.
UwDakgootSchoon.nl gebruikt Osmose water en speciale borstels bij het reinigen van zonnepanelen waardoor er geen schade aan de cellen kan ontstaan. Kies ook voor een volledige service en laat uw zonnepanelen schoonmaken door een professional zodat u zeker weet dat het goed gebeurt. Dit zonder zelf het risico te lopen op valpartijen of gevaarlijke situaties.

Zonnepanelen reinigen is niet duur en levert direct geld op in de vorm van een hoger rendement van uw zonnepanelen.

UwDakgootSchoon.nl gebruikt Osmose water en speciale borstels bij het reinigen van zonnepanelen, waardoor er geen schade aan de cellen kan ontstaan. Osmose water is namelijk ontdaan van kalk en andere mineralen. Dit heeft als voordeel dat het geen witte kalkaanslag achterlaat en veilig is om te gebruiken om uw zonnepanelen te reinigen.

Doordat UwDakgootSchoon.nl werkt met jaarlijkse abonnementen bent u er altijd zeker van dat uw zonnepanelen jaarlijks gereinigd wordt. U betaalt een vooraf vastgesteld tarief waar alle kosten. U wordt er op tijd aan herinnerd wanneer uw zonnepanelen weer gereinigd moeten worden.  De frequentie is naar eigen wens te wijzigen. Wilt u bijvoorbeeld na het ontvangen van onze jaarlijkse afspraak brief de reiniging een jaar overslaan dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, en zult het jaar daarop weer benaderd worden voor een nieuwe afspraak.

U betaalt altijd achteraf ná de reiniging

Voordelen van zonnepaneel reinigen op een rij

Nooit meer zelf op die gevaarlijke ladder.

Handmatige reiniging.

Professioneel apparatuur.

UwDakgootSchoon.nl gebruikt Osmose water en speciale borstels bij het reinigen van zonnepanelen.

Meer rendement van uw zonnepanelen.

Mooier aanzicht op uw woning.

Langere levensduur.

Automatische jaarlijkse herinnering voor reiniging.

Abonnement na het 1e jaar maandelijks opzegbaar.

Vaste tarieven en betaling achteraf.

Meer informatie? Bel 088 77 07 950