Dakgoten reinigen:

De prijzen voor het jaarlijks onderhoud van uw dakgoten is als volgt opgebouwd:

  • Voor de reiniging van een woning met aan één zijde een dakgoot betaalt u € 76,- per jaar.
  • Voor de reiniging van een woning met aan twee of drie zijden goten betaalt u € 106,- per jaar.
  • Voor de reiniging van een woning met aan vier of meer zijden goten betaalt u € 136,- per jaar.

Reiniging bestaat uit eerst handmatige reiniging en het doorsteken van de regenpijpen. Daarna controleren wij op lekkages en de eventuele reparatie daarvan met een maximum van twintig minuten. U ontvangt een vol jaar garantie op ons werk en betaalt pas ná reiniging. U ontvangt ruim van tevoren een brief zodat u precies weet wanneer wij komen. De frequentie is naar eigen wens te wijzigen. Wilt u bijvoorbeeld na het ontvangen van onze jaarlijkse afspraak brief de reiniging een jaar overslaan dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, en zult het jaar daarop weer benaderd worden voor een nieuwe afspraak.

Prijzen zijn vaste tarieven en inclusief BTW.

Het reinigen van dakgoten van een schuurtje, aanbouw en garage is inbegrepen bij de prijs (alleen bij een reiniging van twee goten of meer).

Zonnepanelen reinigen:

De prijzen voor het jaarlijks reinigen van uw zonnepanelen is als volgt opgebouwd:

  • Voor de reiniging van uw zonnepanelenvan 1 t/m 5 panelen betaalt u € 86,- per jaar.
  • Voor de reiniging van uw zonnepanelenvan 6 t/m 20 panelen betaalt u € 116,- per jaar.

Voor de reiniging van uw zonnepanelen van meer dan 20 zonnepanelen wordt een offerte gemaakt.

U betaalt pas ná reiniging en u ontvangt ruim van tevoren een brief zodat u precies weet wanneer wij komen. De frequentie is naar eigen wens te wijzigen. Wilt u bijvoorbeeld na het ontvangen van onze jaarlijkse afspraak brief de reiniging een jaar overslaan dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, en zult het jaar daarop weer benaderd worden voor een nieuwe afspraak.

Prijzen zijn vaste tarieven en inclusief BTW.

Voor beide reinigingen ontvangt u ruim van tevoren een brief zodat u precies weet wanneer wij komen. De frequentie is naar eigen wens te wijzigen. Wilt u bijvoorbeeld na het ontvangen van onze jaarlijkse afspraak brief de reiniging een jaar overslaan dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice, u zal het jaar erop weer benaderd worden voor een nieuwe afspraak.

U betaalt altijd achteraf ná de reiniging

Meer informatie? Bel 088 77 07 950